If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A бе той е на 2-3 месеца ама цял ден като си нямах работа се чудех какво да зема да човъркам по колата и така се роди гениалната идея ..... по-натам знаеш историята
...е аз пък не знам нито една бензинова Алфа дето до 3000 оборота да е с добри динамични характеристики освен ако не е с турбо или нещо не е пипана де... Аз си мисля, че просто конструктивно така е направен двигателя... И аз в началото се бях притеснил, че нещо й има на колата, но като пробвах още няколко Алфи и се поуспокоих
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
...е аз пък не знам нито една бензинова Алфа дето до 3000 оборота да е с добри динамични характеристики освен ако не е с турбо или нещо не е пипана де... Аз си мисля, че просто конструктивно така е направен двигателя... И аз в началото се бях притеснил, че нещо й има на колата, но като пробвах още няколко Алфи и се поуспокоих
а бе тя мойта щайга вече и след 3000 нещо неще да върви
Ми мойта си вървеше и преди това, може би заради другите интервенции, но след чипа и сега изпускателната система, до 3000 не можеш я вкара в пътя и вместо да съм по бърз се бава заради въртенето Но определено има ефект а разхода не ми е мръднал градско а извънградско даже намаля. и на мене не ми се вярва но е факт
каде си слага чипа че имам едно на ум
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
A бе той е на 2-3 месеца ама цял ден като си нямах работа се чудех какво да зема да човъркам по колата и така се роди гениалната идея ..... по-натам знаеш историята
Еййй,дееба,купите си скъпи коли и се чудите шо да правите-работа немате ли си?
Значи карам я колата със ОМV Супер 100 + добавка и тая кола(156 2.0ts 16v)до 3000 оборота я няма никаква - тва нормално ли е.Като мин е3000 об. все едно колата е с турбо -направо скача напред и си върви екстра.
А след 3000 об/м шумна ли става?
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Значи карам я колата със ОМV Супер 100 + добавка и тая кола(156 2.0ts 16v)до 3000 оборота я няма никаква - тва нормално ли е.Като мин е3000 об. все едно колата е с турбо -направо скача напред и си върви екстра.
след 3000 започва да си "пърди" нормално: т.е. става по шумна
P.S. Много ти е хубаво "аудито"
Не знам ма при мойта забелязвам една супер тъпа аномалия значи като карам без климатик до към 4000 оборота не върви много добре в смисъл тя си върви ама няма достатъчно тяга ... а като пусна климата става обратното до към 4000-4500 дърпа страшно обаче мине ли нагоре почва да се тормози от климата. Много тъпо ... аз си го обяснявам с лоъд-а на мотора щото като е на клима лоъд-а е повече и може би нещо се случва с еку-то и започва да дава повече жега на мотора .... не знам още нямам логично обяснение за това странно явление Ама иначе факта си е факт .. "The fun starts from 3000"
Не знам ма при мойта забелязвам една супер тъпа аномалия значи като карам без климатик до към 4000 оборота не върви много добре в смисъл тя си върви ама няма достатъчно тяга ... а като пусна климата става обратното до към 4000-4500 дърпа страшно обаче мине ли нагоре почва да се тормози от климата. Много тъпо ... аз си го обяснявам с лоъд-а на мотора щото като е на клима лоъд-а е повече и може би нещо се случва с еку-то и започва да дава повече жега на мотора .... не знам още нямам логично обяснение за това странно явление Ама иначе факта си е факт .. "The fun starts from 3000"
Може и да са претенциозни към бензина(че е кръщаван различно на различните бензиностанции).Като заредих на бензиностанция във Варна колата се отпуши и си вървене нормално сега като заредих в София пак нещо се спъна.Бах мааму ного претенциозна .......
Може да има проблем с нета
Comment